top of page

První zápasy venku a přesto doma

První zápasy na venkovním domácím hřišti s Meteorem a Šeberovem byly trochu rozporuplné, ale kluci si dobře poradili s tou drncavou trávou, po všech těch rovnejch umělkách v zimě.

Bylo vidět, že někteří hrají naplno celý zápas a některým ta ochota bojovat kolísá "chvíli ano, chvíli ne". Škoda že se rodičům někdy nepodařilo přeřvat fanděním trenéry meteoru :-)

Neberu jako směrodatný výsledek, kde nejsou vidět některé kuriózní góly, ale mrzí mě i za kluky, že tu spoustu šancí, které si udělali nedokázali proměňovat. Vybavuju si vícekrát jak Vojta projede přes dva tři hráče, jako kdyby tam nebyli, ale pak trefí brankáře uprostřed branky. Podobně třeba Sam, Rayen, nebo Honza, kterému se povedlo dokonce trefit brankáře soupeře do zadku, když se otočil ke střele zády. :-)

Také je vidět, jak to zafunguje, když nepřijde Matěj, Denis, Maty Moučka a Mates Klůge je po týdnu hor krapet "nerozjetý". Ono to pak zvedá či sráží i výkon všech ostatních. Na druhou stranu, si všichni potřebují také zkoušet být těmi tahouny. Přesto doufám, že na příští zápas se zase nevyskytnou nějaké ty události, které vyřadí čtvrtinu kluků ze hry, protože vím, že je fotbal baví.


bottom of page