top of page

Březiněves a Zbuzany

Utkání s Březiněvsí bylo dobré, ale mohli jsme střílet více než jsme stříleli. I díky tomu jsem nedali více než 8 gólů, což je na zápas poměrně málo. Střelecky se prosazoval hlavně Rája a ukázala se i Lucka, jak umí krásně vystřelit levačkou. Kuba Mayer byl sice polovinu utkání v brance, ale na to jak dobrou má střelu, tak bylo těch střel málo. To samé jde říci i o Pavlovi a Tondovi. I ty výměny při rozehře od branky se několikrát podařili.

Turnaj ve Zbuzanech se vydařil výtečně. Chtěli jsme zkoušet právě výměny při rozehrávce a vycházelo to častěji než jindy, ačkoliv jsme samozřejmě také dostali několik gólů z rozehry která nevyšla. Hráli jsme na dva týmy a v každém byl jen jeden hráč na střídání, takže jsme to trochu promíchavali. Herní projev byl výborný, zejména ze začátku kdy měli kluci ještě dost sil. Tím promícháváním pak nebylo už úplně jasné, kdo je Tempodrak a kdo Temposaur, ale kluci to nebrali nijak zásadně. Krom jednoho utkání, kde jsme vedli 3:1, trochu jsme to prostřídali moc a za chvíli jsme prohrávali 6:3. To byl ale jediný herně-výsledkový zádrhel. Tempodraci skončili na druhém místě a Temposauři čtvrtí, přičemž porazili 3:1 Viktorku, která v součtu turnaj vyhrála. Herně se mi však zdáli lepší právě Temposauři, kteří se snažili o více výměn a dělali tedy i více chyb.

To, co se stále dařilo méně, než bychom chtěli, bylo roztažení hřiště při útoku, ale i to bylo mnohem lepší. Většinou jsme dobývali branku soupeře a snažili se procedit míč do branky ze skrumáže, což se zkrátka ne vždy podařilo a byla tam řada "infarktových" situací.


bottom of page